Vés al contingut
Catalunya Religió

(Minyons Escoltes i Guies) Més de deu mil escoltes i guies d'arreu del món mostraran en públic els valors i la tasca que fan dia a dia des dels agrupaments. Aquest divendres, l'1 d'agost, és el 'Dia mundial del fulard'.

L'objectiu de la jornada és la visualització pública i mundial de l’escoltisme, que treballa per l'educació en clau de transformació social d'acord amb el mètode escolta i guia. I en què consisteix la proposta? Es tracta de dur, per un dia, el fulard en la vida quotidiana dels infants i joves vinculats al moviment. El fulard és l’element escollit, ja que és un dels principals símbols que els identifica i amb el qual se senten representats.

La campanya també anima, més enllà de portar-lo, a fer-se una fotografia –sols o en grup– amb el fulard i a etiquetar-la com #WorldScarfDay i amb #DiaDelFulard. Aquest esdeveniment tindrà lloc a nivell mundial, i, en el moment de redactar aquesta notícia ja hi han confirmat la seva participació més de 10 mil persones.

Aquest anunci fa una crida a participar de la jornada per tal d'escampar "l'esperit escolta".

Notícia publicada originalment al web de la FCEG.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.