Vés al contingut
Catalunya Religió
Galeria d'imatges

(Sagrada Família) Aquest dilluns la Junta Constructora de la Sagrada Família ha inaugurat l’exposició itinerant Gaudí i la Sagrada Família al Museu Diocesà de Palma de Mallorca. La presentació ha comptat amb la presència del cardenal arquebisbe de Barcelona Lluís Martínez Sistach i el bisbe de Mallorca Xavier Salinas. El comissari de l’exposició, el crític d’art Daniel Giralt-Miracle, ha fet referència al retorn del llegat de Gaudí a Mallorca, on l’arquitecte va desenvolupar una gran reforma a la Catedral de Palma.

Gaudí i la Sagrada Família convida a fer un viatge per la vida i l’obra del genial arquitecte Antoni Gaudí, els seus primers anys, les seves creences religioses i les seves principals fonts d’inspiració. La mostra dóna a conèixer els orígens de la Sagrada Família, l’aportació de Gaudí i la dels seus continuadors, i les diferents etapes de la construcció de la basílica.

Antoni Gaudí a Mallorca

Gaudí i la Sagrada Família està emmarcada en l’any Campins Gaudí (2014 -2015) juntament amb tot un seguit d’actes, conferències i exposicions. Ara fa 100 anys, Gaudí i el Bisbe Campins van portar a terme la reforma de la Seu de Mallorca.

La Mostra "Gaudí i la Sagrada Família" estarà oberta al Museu Diocesà de Palma de Mallorca (C/ Mirador, 5. Palma), fins al 30 d’octubre.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.