Vés al contingut
Catalunya Religió

(La Salle) Aquests dies la família de La Salle rep una visita molt especial. El germà Joan Sala, que treballa per la millora educativa als col·legis de Madagascar, és visitador auxiliar del Districte d’Antananarivo d'aquesta illa i, cada dos anys, passa uns dies a Catalunya.

Amb motiu de la visita, el darrer dijous la delegació Proide Bages va organitzar un concert solidari a l’antic convent de Sant Francesc a Santpedor. El missioner fa més de trenta anys que coordina els projectes en terra malgaix que fa Proide, l'ONG de La Salle que treballa per la promoció i el desenvolupament.

Aquest any la visita del germà Joan coincideix amb el seu 70 aniversari i els 50 anys com a germà. Treballador incansable, Sala ha lluitat per la millora educativa, ha promogut el moviment lasal·lià i ha estat peça clau per a la implantació de les Germanes de La Salle a l’illa.

Durant el concert el grup 'Acords en família' van portar als assistents a fer un viatge musical per les melodies i els ritmes del món celta, del country i del folk català. Es tracta d’un quartet format per la Queralt i l’Albert amb els seus dos fills Joana i Blai. Acordió, clarinet, guitarra, violí, contrabaix i veus; fins i tot, acompanyant les cançons amb coreografia sense deixar de tocar.

La sala es va omplir de voluntaris i amics de Madagascar, molts dels que fan possible el programa de beques d’estudi de Proide a l’illa. En aquest vídeo podeu conèixer els projectes que el germà Joan coordina a Madagascar:

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.