Vés al contingut
Catalunya Religió

(Blanquerna/FJE) Blanquerna-URL i Jesuïtes Educació han signat un conveni de col·laboració per facilitar la transferència de coneixement entre la Universitat i la xarxa d’escoles de Jesuïtes, que estan desenvolupant el projecte de transformació de l’educació Horitzó 2020.

A través d'aquest conveni, la Universitat assessorarà en temes com el projecte lingüístic dels centres, l’oferta acadèmica específica per a mestres diplomats per obtenir el grau universitari, així com la col·laboració d’estudiants de Blanquerna-URL en projectes de recerca en les escoles de la xarxa Jesuïtes Educació, i la col·laboració amb el CETEI en les pràctiques d’observació i avaluació de la implementació de l’Horitzó 2020.

Jesuïtes Educació i Blanquerna ja col·laboren en diferents projectes i amb aquest conveni es consolida el lligam i el compromís entre ambdues institucions per aprofundir en la transformació educativa, que és l'eix fonamental dels seus idearis.

L’Horitzó 2020 és el projecte de transformació de l’educació, que la xarxa d’escoles de Jesuïtes de Catalunya va posar en marxa al curs 2012-2013 i que està suposant un canvi sistèmic dels àmbits metodològics i curriculars en l’organització i en els espais físics dels centres.

La signatura va tenir lloc el passat 22 de juliol per part de Josep Gallifa, degà de la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport Blanquerna-URL, i Xavier Aragay, director general de la Fundació Jesuïtes Educació.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.