Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Per saber-ne més

(CR) L’Escola de Pastoral “Nostra Senyora de la Salut” dels Centres Socio-Sanitaris Catòlics de Catalunya, associada al Camillianum, l’Institut Internacional de Teologia Pastoral Sanitària de Roma, organitza un any més el Curs biennal d’Agents de Pastoral. Aquest any arriba a la 25ena edició. És un curs de dos anys per adquirir una formació especialitzada en la intervenció pastoral en el món de la salut.

El curs que va adreçat a totes aquelles persones que vulguin incorporar-se o que estiguin realitzant una missió pastoral en centres sanitaris o vinculat a l’àmbit de la salut. També s’adreça als qui volen tenir una formació personal en aquest l’àmbit, ja siguin religiosos, sacerdots, diaques, professionals o voluntaris.

El pla d’estudis, que s’imparteix presencialment un dia a la setmana durant la tarda, inclou la formació teològica i antropològica sobre l’atenció als malalts, aspectes de disciplines com la psicologia, l’ètica, el dret i la medicina, i la seva aplicació pastoral.

El seguiment dels 2 anys de formació dóna accés al diploma que s’atorga conjuntament amb el Camillianum de Roma. També està obert a totes aquelles persones que ja disposen de la titulació i que vulguin actualitzar la seva formació o aprofundir en algun dels temes. Es poden inscriure als mòduls oberts podent obtenir un certificat que acrediti l’assistència al mòdul concret.