Vés al contingut
Catalunya Religió

(Direcció General d’Afers Religiosos) La Direcció General d’Afers Religiosos (DGAR) ha programat per aquest segon semestre quatre nous cursos sobre diversitat religiosa, adreçats a empleats de les administracions públiques d’arreu del país.

Tindran lloc a Lleida, aquest setembre; a Barcelona, l’octubre (dos cursos); i a Tarragona, el novembre. A més, el 28 d’octubre tindrà lloc a la seu del CEFJE una jornada de presentació del primer document que va elaborar el Consell Assessor per a la Diversitat Religiosa: ‘La diversitat religiosa en les societats obertes. Criteris de discerniment’. Aquí es poden consultar les convocatòries amb els corresponents enllaços als programes i inscripcions

A més a més, la DGAR ofereix a ajuntaments i a totes les administracions públiques presents a Catalunya, la possibilitat de programar formació a mida sobre matèries específiques d’afers religiosos que impacten en la gestió local, com ara la gestió de cementiris, serveis educatius, etc., amb sessions de cinc hores de durada.

L’objectiu del pla de formació, que s’ha dissenyat en col·laboració amb l’Escola d’Administració Pública, és facilitar als funcionaris eines de coneixement per garantir l’eficàcia de la gestió pública de la diversitat religiosa que tenim al país.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.