Vés al contingut
Catalunya Religió

L’estat de salut de Carlo Maria Martini no li permetrà recollir el Memorial Cassià Just que es lliura aquest dimarts a la tarda al Palau de la Generalitat. En representació del cardenal recollirà el guardó Lluís Magriñà, el provincial dels jesuïtes de Catalunya, la mateixa orde a la qual pertany Martini.

En l’acte d’aquesta primera edició del Memorial convocat per la Generalitat intervindran l’expresident del Parlament de Catalunya, Joan Rigol, per glossar la figura de Cassià Just; i la pastora protestant i teòloga Nathalie Reverdin que parlarà de la trajectòria del guardonat. Lluís Magriñà pronunciarà unes paraules en nom de Carlo Maria Martini i l’acte estarà presidit pel vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira.

Carlo Maria Martini ha estat reconegut per la seva contribució al diàleg entre persones de diverses creences i per la defensa dels drets humans i dels valors del món contemporani.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.