Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Aquest divendres, l'Escola Pia de Tàrrega organitza la XXII Jornada Esport i Convivència, una fita que aplega tots els alumnes de 6è de Primària de l'Escola Pia de Catalunya per participar d'activitats esportives per tota la ciutat i comarca. L'objectiu d'aquesta trobada, que se celebra cada any a una ciutat diferent del nostre territori, és premiar a aquests alumnes en el final de la seva etapa educativa amb una jornada que fomenta els valors propis de l'esport i la convivència. Competicions, excursions o tallers d'iniciació a diferents esports són algunes de les activitats organitzades. 
 
Els alumnes que assistiran enguany a la Jornada Esport i Convivència 2010 podran participar en competicions de Tennis Taula, Escacs, Futbol 9, Bàsquet 3X3, mini-handbol, squash i tennis; iniciar-se en la pràctica de golf, paddle i taekwondo, i apuntar-se a activitats aquàtiques, practicar jocs tradicionals catalans com les bitlles o participar en un taller de castellers i un de hip hop, fer una passejada en patins o conèixer com és el dia a dia d'una hípica. Totes aquestes activitats tindran lloc a diferents instal·lacions de Tàrrega i voltants com el Pavelló Municipal d'Esports, el Camp Unió Esportiva Tàrrega, Club Natació Tàrrega, Club de Tennis Tàrrega, Club de Golf de Guissona, la Hípica o el Club Sant Jordi.
 
Així mateix s'han organitzat un circuit de BTT i una caminada a Verdú, amb visita al museu de la joguina i, a l'Escola Pia de Tàrrega, la presentació de com funciona un diari a càrrec de periodistes del diari Segre.
 
A les 14.45 hores tindrà lloc l'acte de cloenda, a la Plaça de les Nacions sense Estat, a càrrec del grup Microglophome. Serà presidit pel regidor d'Esports de l'Ajuntament de Tàrrega, el Secretari General de l'Escola Pia Catalunya i el director de l'Escola Pia de Tàrrega.