Vés al contingut
Catalunya Religió

(Jesuïtes) Fa set anys que la Cova organitza diferents cursos internacionals. Actualment en fa tres (un en anglès i dos en castellà). Actualment s’està impartint la cinquena edició de l’anglès, que durà sis setmanes i aplega 36 persones de 21 països. La majoria vénen d’Àsia i Oceania: Xina, Austràlia, Índia, Filipines... Aquest any també un petit nombre d’Europa de l’Est: Romania, Hongria, Polònia. Parlen 22 llengües maternes diferents; només 11 tenen l’anglès con a llengua pròpia.

La meitat són jesuïtes. La resta, laics i religioses. Els uneix l’espiritualitat ignasiana i, per tant, Manresa és un punt de referència molt important per a tots ells. El curs dura sis setmanes i els professors són espanyols, maltesos i indis.

La metodologia combina les classes magistrals, amb l'estudi personal i el diàleg integrador de les diferents experiències viscudes pels participants. És part central del mètode la immersió en el lloc ignasià on s'imparteix el curs (Manresa) i les visites a altres llocs ignasians (Montserrat, Barcelona, Loiola, Javier) perquè l'estudi sigui viu i contextualitzat.

El mateix curs també s'ofereix en castellà, de l'1 de novembre al 12 de desembre de 2015. Per més informació, es pot descarregar el fulletó informatiu.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.