Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Tres noms imprescindibles en la política catalana i espanyola dels darrers anys seuran en una mateixa taula dimarts vinent a la Facultat de Teologia de Catalunya. És un dels elements més atractius de les Jornades “El valor de l’acció política i la seva dimensió ètica” que es farà el 8 i 9 de febrer a Barcelona.

La taula sobre “La dimensió ètica de la política” estarà formada per dos pares de la Constitució, Miguel Herrero y Rodríguez de Miñón i Miquel Roca i Junyent; i per un dels magistrats que avui formen el Tribunal Constitucional, Eugeni Gay Montalvo. Les jornades presentaran una anàlisi ètica de l’acció política en el marc de la Doctrina Social de l’Església i les presidirà el cardenal arquebisbe de Barcelona, Lluís Martínez Sistach. Entre altres, en la sessió de dilluns també hi intervindrà l’exministre Joan Majó.

Les jornades les organitza el Seminari de Doctrina i Acció social de l’Església (SEDASE) de la Facultat de Teologia de Catalunya i es faran a la seu de la Facultat al carrer Diputació de Barcelona.