Vés al contingut
Catalunya Religió
Galeria d'imatges

(La Salle) Els grups de lleure de La Salle Catalunya s'han aplegat aquest divendres a la Sala de Graus de La Salle Campus Barcelona per celebrar l'acte institucional dels 25 anys. A l’acte hi van participar membres de totes les generacions de Joves La Salle, així com una bona representació dels grups juvenils actuals.

L’actual president, Miquel Sanromà, va actuar com a mestre de cerimònies. Tot seguit, el primer president de Joves La Salle, Jaume Molero, i el Germà Joan Carles Vázquez, dels primers consiliaris i impulsor de l’associació, van recordar els inicis de l’entitat i els primers anys. A continuació, es va visionar un vídeo commemoratiu i membres de la Junta actual van presentar “El viatge de la Jana”, un conte que explicava de forma distesa la realitat de l’associació avui dia, i a la qual els presents van afegir propostes de cara al futur.

Es va aprofitar l’acte per presentar una exposició temporals amb cartells i materials dels inicis de Joves La Salle i els roll-ups informatius que s’exposaran de forma itinerant a tots els Centres educatius de La Salle Catalunya, per tal de donar a conèixer la tasca que fa l’entitat entre tota la Comunitat lasal·liana. El Germà Josep Guiteras, Visitador de La Salle Catalunya, va ser l’encarregat de cloure l’acte, agraint la tasca de Joves La Salle i comprometent-se en nom de la Institució a seguir impulsant i acompanyant l’associacionisme juvenil lasal·lià.

Un acte emotiu en què es van recordar els valors de fe, fraternitat i servei propis de Joves La Salle, i on els presents es van poder retrobar amb excompanys d’agrupament als que feia molt de temps que no veien.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.