Vés al contingut
Catalunya Religió

(CR) Aquest divendres i dissabte se celebra arreu del món les "24 hores de pregària per al Senyor" que ha convocat el papa Francesc dins de la Quaresma. En el seu Missatge per a la Quaresma d'aquest any recordava que "no hem d'oblidar la força de la pregària de tantes persones. La iniciativa 24 hores per al Senyor, que vull que se celebri a tota l'Església –també a nivell diocesà-, els dies 13 i 14 de març, és expressió d'aquesta necessitat de pregària".

Les diòcesis catalanes s'han sumat a aquesta iniciativa. En el cas de Barcelona l'arquebisbe Lluís Martínez Sistach ha enviat una carta demanant " a tots els diocesans que aquestes 24 hores esmentades, ens moguin a tots a intensificar la nostra pregària personal, familiar i comunitària. Cada cristià veurà com pot fer-ho, tenint molt present en la pregària la persona i el ministeri del Papa Francesc, coincidint el dia 13 de març amb el segon aniversari de l’elecció del Cardenal Jorge Mario Bergoglio com a Bisbe de Roma i successor de Pere. També cal tenir present les finalitats que el Papa ens ha exposat en la seva exhortació apostòlica Evangelii Gaudium, sense oblidar els nostres germans cristians que actualment sofreixen persecució i martiri per la seva fe".

A Lleida van avançar aquesta celebració coindicint amb la festivitat del beat Francesc Castelló. Altres webs diocesanes recullen aquesta iniciativa com Tarragona, Urgell, o Terrassa.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.