Vés al contingut
Catalunya Religió

(Sant Joan de Déu) Els germans de Sant Joan de Déu han organitzat, un estiu més, diferents activitats adreçades a joves per tal d'apropar-los al món de la malaltia i el sofriment, i que puguin créixer com a persones i també com a cristians. Fins aquest divendres, un grup de 20 joves procedents de Madrid faran experiència d'hospitalitat al Parc Sanitari Sant Joan de Déu de Sant Boi.

Sota el lema 'Feliços els compassius: Déu se'n compadirà', un grup de joves d'entre 18 i 23 anys de Madrid participaran en una nova edició de l'Estiu Solidari que organitzen els Germans de Sant Joan de Déu al Parc Sanitari de Sant Boi. Des del 3 d'agost i fins divendres, els voluntaris estan donant suport a les unitats on es treballa amb persones grans, pacients amb problemes de salut mental, amb discapacitat física o intel·lectual o a cures pal·liatives. La seva tasca és la d'acompanyar, escoltar i ajudar l'equip de professionals en les activitats que se'ls sol·liciti (alimentació, desplaçament, activitats lúdiques, etc.).

Aquesta activitat solidària està pensada perquè els participants puguin tenir una experiència de servei en contacte directe amb les persones ateses al Parc Sanitari. Alhora, és una oportunitat per compartir la fe, xerrades formatives sobre temes d'acció social i salut, videofòrums, espais de pregària i activitats lúdiques amb la resta del grup.

En aquest Any de la Misericòrdia, els germans de Sant Joan de Déu proposen als joves poder posar en pràctica una de les obres de misericòrdia de l'Església: "Visitar els malalts". Els cristians són cridats a testimoniar amb la seva vida l'amor de Déu cap als més pobres i necessitats. Consideren que són els que veritablement els evangelitzen i els ajuden a descobrir i experimentar la presència d'un Déu proper.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.