Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Campanya pel finançament de CatalunyaReligió.cat

CatalunyaReligio.cat és un servei informatiu gratuït, però mantenir-lo també costa diners. Per això tanquem aquest any demanant-vos als lectors i usuaris una aportació econòmica a aquest projecte de visualització de la realitat eclesial i religiosa de Catalunya: una xarxa de sentit, de respecte i de diàleg, com deiem en la primera editorial.

Teniu 15 euros per ajudar-nos? Hem calculat que amb aquesta aportació orientativa dels lectors actuals ens permetran  tancar el pressupost d’aquest any. Un 75% del cost de posar en marxa aquest portal i fer-lo funcionar inicialment ha provingut de les entitats religioses que ens han donat suport.  La resta prové de subvencions públiques i de les donacions que ja hem rebut dels lectors.

Ara, consolidat el projecte, la viabilitat del portal estarà també vinculada a les vostres aportacions i als patrocinis i la publicitat. Per això, us demanem que lliurement, segons les vostres possibilitat, i el servei que creieu que ofereix CatalunyaReligió.cat, feu una aportació al compte corrent 2100 3200 92 2201320031 de La Caixa. Qualsevol import ens ajudarà.

Què farem amb els vostres diners?

Explicar-vos què farem amb aquestes aportacions no costa gaire. Ho podeu veure cada dia quan us connecteu al portal. Per garantir una actualització gairebé permanent hi treballen dues persones amb dedicació parcial i també hi ha cinc col·laboradors que mantenen algunes de les seccions. Amb aquest equip es manté el portal actualitzat 7 dies a la setmana i 365 dies a l’any. A això, s’hi sumen els costos de manteniment informàtic i els mínims d’organització i local.

Alhora, CatalunyaReligió.cat compta amb l’aportació voluntària dels autors dels blocs que són indispensables per oferir-vos les millors claus d’interpretació de l’actualitat religiosa vista des de Catalunya.

Així, en poc més d’un any hem publicat ja més de 10.000 continguts i gairebé hem servit un milió de pàgines als lectors que ens seguiu. Tots aquests continguts estan a la vostra disposició. Amb la vostra aportació voluntària, esperem oferir més.