Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Escola Pia) L’Alumnat de Batxillerat i l’ESO de l’Escola Pia té una cita anual amb el cinema. El 23 de maig se celebra la Mostra Audiovisual Josep Maixenchs als Cinemes Girona, que enguany arriba a la novena edició.

Des del mes de novembre, s’ha obert la convocatòria de presentació de curts, documentals, videoarts, spots o videojocs a concurs realitzats pels propis alumnes. Al mes d’abril, un jurat de professors especialitzats de les nostres escoles seleccionarà els 25 finalistes. Posteriorment, professionals del món audiovisual, publicitari, dels videojocs o del cinema valorarà aquests treballs i escollirà els guanyadors de cada categoria.

Els objectius de la mostra són estimular l'interès dels estudiants pels mitjans audiovisuals, incentivar la creativitat, augmentar el coneixement dels estudiants sobre l'elaboració de productes audiovisuals, ampliar el ressò dels treballs vinculats amb el món de la comunicació generats a les aules i donar a conèixer la tasca feta a les escoles en l'àmbit audiovisual

Durant la festa, es podrà gaudir de tots els seleccionats i el públic podrà atorgar també el seu vot. Així, al final de la nit, guanyadors de públic i jurat recolliran el seu premi. Aquesta mostra es fa en col·laboració amb l’ESCAC, qui facilita formació i beques per als seus programes d’estiu als participants i guanyadors.