Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Arrels Sant Ignasi-CR) Aquest dilluns Arrels Sant Ignasi  ha rebut la visita de l’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, juntament amb Sandra Castro, regidora d’Educació, Cooperació, Drets Civils i Feminismes i Mariama Sall, futura regidora de les Polítiques per als Drets Socials, tots ells acompanyats de la directora, Rosa Majoral i el president de la fundació, Roger Torres.

Des de l’entitat que atén a persones en situació de sense llar es va traslladar al govern local la necessitat d’un lideratge de la ciutat davant l’exclusió social. La campanya agrària també ha centrat la trobada. Arrels Sant Ignasi ha habilitat les portes del local parroquial per a l’acollida de temporers que s’han trobat sense allotjament públic ni privat. En aquest sentit han demanat a Pueyo “un nou model de gestió de la campanya agrària que vagi més enllà de l’àmbit social i on Lleida s’ha de situar com a capital de la fruita dolça, posant sempre les persones al centre”.

Els membres del consistori han visitat el servei de distribució d’aliments “La Botigueta”, el Centre Obert i el servei de Reducció de Danys per a persones amb addiccions, on les coordinadores els han traslladat la situació viscuda durant la pandèmia i les problemàtiques en que es troben les persones sense llar.