Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Glòria Barrete –CR) Llegir el llibre Paraules d'Arcadi. Què hem après del món i com podem actuar és “sentir la seva veu i imaginar que el tornes a tenir davant”. Aquesta és una de les afirmacions dels qui han conegut o sentit l'economista i activista, mort el 6 d'abril de 2021, i que se'n desprèn del Club de Lectura 'Amb fe de llibres' que ha tingut lloc aquest dimarts a la tarda.

►Podeu recuperar la conversa aquí.

Una primera sessió dedicada a comentar la darrera obra d'Arcadi Oliveres, editada per Angle Editorial, i que recull de forma planera i pedagògica les qüestions transversals de la seva vida. Una vida "plena de referents", d'activisme "incansable" i de "positivisme extrem" que configura un discurs legítim i que el fa encara avui "ser far per despertar consciències".

Temes com la democràcia, la llibertat, el pacifisme, l'educació o la pandèmia són alguns dels capítols del llibre i que s'han comentat durant la primera sessió del Club de Lectura.

La propera trobada és l'1 de juny a les 18h via online on es comentarà l'obra de ficció Els secrets de la badia de la religiosa Victòria Molins