Vés al contingut
2 Catalunya Religió dc. 5/05/2021

(Glòria Barrete –CR) Llegir el llibre Paraules d'Arcadi. Què hem après del món i com podem actuar és “sentir la seva veu i imaginar que el tornes a tenir davant”. Aquesta és una de les afirmacions dels qui han conegut o sentit l'economista i activista, mort el 6 d'abril de 2021, i que se'n desprèn del Club de Lectura 'Amb fe de llibres' que ha tingut lloc aquest dimarts a la tarda.

►Podeu recuperar la conversa aquí.

Una primera sessió dedicada a comentar la darrera obra d'Arcadi Oliveres, editada per Angle Editorial, i que recull de forma planera i pedagògica les qüestions transversals de la seva vida. Una vida "plena de referents", d'activisme "incansable" i de "positivisme extrem" que configura un discurs legítim i que el fa encara avui "ser far per despertar consciències".

Temes com la democràcia, la llibertat, el pacifisme, l'educació o la pandèmia són alguns dels capítols del llibre i que s'han comentat durant la primera sessió del Club de Lectura.

La propera trobada és l'1 de juny a les 18h via online on es comentarà l'obra de ficció Els secrets de la badia de la religiosa Victòria Molins

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Imatge
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.