Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(CR) El club de lectura de Catalunya Religió, Amb fe de llibres, organitza aquest proper dimarts 17 de maig a les 18h la seva sessió amb el comentari del llibre Deu raons per creure en Déu , d’Oriol Jara. L’escritor i guionista, autor del primer llibre de l’editorial Albada, s’unirà a la conversa online amb els participants del club.

Deu raons per creure en Déu defuig el sermó i l’autoajuda, afirmen des de l’editorial. “És una història per a molts. Un testimoni, íntim i sorprenent, d'un professional d’èxit que es posa a cercar la fe en les pròpies lectures i rumiacions i descobreix que “Déu es passeja dins nostre”, com diu sant Agustí”. 

El club de lectura Amb fe de llibres proposa llegir obres que permeten generar un espai de lectors interessats en connectar i connectar-se, en cercar també la fe en els llibres, sempre amb la mirada posada en l’actualitat i la realitat que ens envolta i configura. Una proposta lectora per aquells qui busquen i troben, també raons i arguments, històries, personatges o escenes que il·luminen creences i les fan més fondes i sòlides. 

Per poder participar-hi de la sessió cal registrar-se prèviament.