T'agrada CatalunyaReligió.cat?

Perquè pugueu veure cada dia CatalunyaReligió.cat al vostre ordinador també necessitem el vostre suport econòmic. Tots els continguts són gratuïts però necessitem recursos per mantenir el portal.

Podeu unir-vos a la Xarxa CatRel amb una aportació anual o fer una aportació puntual. Tots sumem.

Aportació periòdica

Amb la vostra aportació assegureu la continuïtat de Catalunya Religió.

Escolliu el vostre import a partir de 30 euros i una vegada a l’any us farem arribar el rebut sense que us hagueu de preocupar més de la vostra aportació. Els rebuts anuals s'emeten des de Fundació Catalunya Religió, entitat sense ànim de lucre propietària de Catalunya Religió. Les donacions a la Fundació Catalunya Religió es poden desgravar.

Podeu apuntar-vos des d'aquí, i si voleu, modificar la quantitat que figura a sota en la casella "Import". Per completar el procés només necessiteu tenir a mà el número del vostre compte corrent.

Les dades bancaries que faciliteu s'envien a través d’un servidor segur de CaixaBank. Es pot domiciliar a un compte corrent de qualsevol entitat bancaria.

Aportació puntual

També podeu ajudar-nos amb una aportació puntual. Escolliu la quantitat que voleu aportar a la casella "Import". Les donacions a la Fundació Catalunya Religió es poden desgravar.
Tots els pagaments es fan a través d’un servidor segur de CaixaBank. Són vàlides les targetes de crèdit de qualsevol entitat.

(Si ho preferiu, podeu fer un ingrés o transferència al compte de CaixaBank ES38 2100 3200 9222 0132 0031. Titular: Fundació Catalunya Religió. Per fer una aportació periòdica anual aneu aquí)