Vés al contingut
Catalunya Religió dj. 14/03/2013

(Ángel Asurmendi. Provincial dels Salesians de la Inspectoria de BarcelonaLa notícia era esperada en aquests dies, però ens ha agafat una mica per sorpresa.

Quan hem sabut que el nou Papa havia triat el nom de Francesc i era Jorge Mario Bergoglio, jesuïta i arquebisbe de Buenos Aires, la sorpresa s'ha transformat també en expectació. Sobre tot això es parlarà força aquests dies.

Ara els mitjans intenten traslladar el seu perfil humà i religiós, el seu actuar diari, les seves relacions amb la gent i els polítics... tot el que poden trobar per donar una primera informació sobre la seva persona. De les seves virtuts i mancances també en sentirem parlar bastant.

De qui el coneix directament, ens arriba el testimoni de que és una persona autèntica i senzilla, que viu amb austeritat i normalitat. D'entrada són trets importants per un pastor, per a un bon pastor. Donem gràcies a Déu per haver inspirat a través del seu Esperit aquesta elecció.

Ens sumem a l'alegria de l'Església que ja té un nou pastor. I unim la nostra pregària a la resta dels cristians, demanant a l'Esperit que l'assisteixi i acompanyi en l'obstinació de la nova Evangelització i perquè, segons les seves pròpies paraules, puguem treballar junts, units en fraternitat, amor i confiança recíproca.

Li assegurem que, per la nostra part, no quedarà. Té ja assegurada la nostra confiança, ja que sabem que Déu està darrere de la seva elecció. 

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Imatge
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.