Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Galeria d'imatges

(Bisbat de Solsona) Vint-i-vuit edicions de la Trobada dels Amics del Cottolengo del Pare Alegre de Barcelona. Enguany s'ha celebrat a Montornès de Segarra. Una celebració estiuenca organitzada per voluntaris del centre i un nombrós grup de col·laboradors d’aquesta localitat segarrenca. Una sortida tradicional amb l'únic objectiu de procurar un dia d’esplai i germanor a un grup de residents del centre barceloní.

Unes quaranta persones del Cottolengo, acompanyats de vuit voluntaris, es dirigiren a Montornès de Segarra. Els acompanyaven els religiosos de la comunitat del Cottolengo: la germana Carmela i el germà Gabriel, a més de Bruno Berchez, delegat de Joventut de l’arquebisbat de Barcelona.

Un cop rebuts pels veïns es van iniciar els actes amb una missa de campanya oficiada pel rector de Montornès, Antoni Bordes. Seguidament es va celebrar un partit de futbol entre dos equips del Cottolengo, empatant a set gols, entregant-se un trofeu als jugadors per part de l’alcalde de Montornès de Segarra i Mas de Bondia, Dionis Oña, i fent-se la tradicional foto acompanyats de l’assidu col·laborador, el conegut periodista i comentarista esportiu de TV3, Xavier Valls.

Al final de la trobada, Josep M. Vilaseca, vicari general del bisbat de Solsona i rector de la Unitat Pastoral de Tàrrega, va posar de relleu el valor i significat dels encontres com un autèntic símbol de caritat i estima vers el nostre proïsme.