Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Per saber-ne més

(Orde Sant Joan de Déu) La Societat Catalano Balear d'Infermeria (SCBI), en el marc de la clausura del curs de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i Balears, va atorgar dimarts el Premi Carolina Meléndez 2019 a Amèlia Guilera. Aquest premi reconeix l'aportació que ha fet la directora del Campus Docent Sant Joan de Déu al creixement de la professió infermera.

Directora del Campus Docent Sant Joan de Déu des de l'any 2006 fins a l'actualitat, compagina aquesta tasca amb la direcció d'Ediciones San Juan de Dios - Campus Docent editorial que pertany a l'Orde Hospitalària Sant Joan de Déu Provincia d'Aragó - Sant Rafael. Endemés és membre de l'Associació Catalana de Direccions Infermeres, (ACDI), de l'Associació Febe d'Història de la Infermeria, de la Conferència Nacional de Directores de Centres d'Infermeria i del Consell Científic Assessor de la Fundació Unió.

Diplomada en Infermeria, Guilera és Doctora per la Facultat de Pedagogia de la Universitat de Barcelona i ha realitzat diversos màsters sobre gestió infermera, com 'Lideratge i Gestió dels Serveis d'Infermeria' (2010), 'Educació i TIC' (2009) i Direcció de la formació i Desenvolupament en les Organitzacions (1990).

També ha dedicat part de la seva trajectòria professional a la investigació, focalitzant els seus estudis en els valors en les organitzacions, la gestió de persones, la innovació i creativitat, l'acció social i la història de la professió.