Pestanyes primàries

Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(La Salle) Amb l’objectiu de contribuir a fer felices a persones que han perdut el cabell durant un tractament de quimioteràpia, un grup d’alumnes de 4t d’ESO de La Salle Tarragona ha organitzat un esdeveniment el proper dijous 25 de maig en què diverses perruqueres de Tarragona tallaran la cabellera a un grup de gent per tal d’elaborar perruques gratuïtes per a dones o nenes malaltes de càncer.

Per tal que la iniciativa sigui tot un èxit, es demana la màxima col·laboració d’alumnes i famílies, tot i que també hi poden participar persones alienes al centre. Les persones interessades a donar cabell han de complir un sol requisit: tallar-se com a mínim 20 centímetres, perquè el cabell, que pot ser natural o tenyit, sigui aprofitable.

El cabell es farà arribar a l’Associació Mechones Solidarios, una entitat que regala les perruques a les nenes fins a 14 anys i a les dones sense recursos o que les ven a un preu reduït (entre un 20 i un 40% del seu valor de mercat) a les dones que superen un barem d’ingressos establert. I és que, es necessiten entre sis i quinze cues per fer una perruca que, en el mercat, pot tenir un preu de fins a 2.500 euros.