Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Galeria d'imatges

(Arquebisbat de Tarragona) El Capítol de la Catedral Metropolitana de Tarragona compta des d’aquest dimecres amb un nou canonge honorari, Alessandro Campanella, rector de la parròquia de Sant Fructuós de la població italiana de Gènova, parròquia que està agermanada espiritualment amb el Capítol de la Catedral. Amb aquesta nova incorporació el Capítol de la Catedral, encarregat de tenir cura i vetllar per la Catedral, compta amb cinc canonges honoraris.

Amb motiu d’aquest agermanament, del 18 al 20 de gener passat, l'arquebisbe de Tarragona, Jaume Pujol, acompanyat del degà-president de la Catedral, Joaquim Fortuny i el canonge Josep Queraltó, va visitar Gènova convidats pel rector de la parròquia de Sant Fructuós.

L’acte s’ha iniciat a la sala capitular de la Catedral, en presència de l’arquebisbe de Tarragona i d’alguns membres del Capítol de la Catedral. Després de la lectura del corresponent nomenament per part del secretari capitular, el canonge honorari ha fet la professió de fe i el jurament de fidelitat a l’Església i als bisbes diocesans.

Posteriorment, en processó, acompanyats de prop de quaranta pelegrins d’aquesta parròquia genovesa, el nou canonge honorari, acompanyat dels membres capitulars presents i l'Arquebisbe, s’han traslladat al temple catedralici per celebrar l’Eucaristia.