Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Alba Sabaté - CR) L'Escola de Teologia i Ministeri la prestigiosa universitat jesuïta Boston College dels Estats Units ofereix un curs gratuït online sobre l’exportació postsinodal del Papa “Amoris Laetitia”.

El curs es diu “Claus per interpretar Amoris Laetitia. Vers una moral de discerniment i acompanyament”.

Aquest és un dels textos més controvertits del Papa Francesc, i diverses entitats liderades pel Boston College, entre les quals destaca la participació catalana de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna i del seu Observatori Blanquerna, han volgut “contribuir a l’actual procés de reforma de mentalitats”.

Les inscripcions estan obertes fins el dia 12 d’abril, i el curs inicia el 20 d’abril

El curs té una durada de 5 setmanes, serà ofert en castellà  i és completament gratuït per a tots els que vulguin aprofundir en el procés de reforma de les estructures i canvi de les mentalitats que es va iniciar amb el Concili Vaticà II i que avui és impulsat pel Papa Francesc tot i les resistències.
Les classes es transmetran mitjançant la plataforma en línia de l'Escola de Teologia i Ministeri de l'Boston College. Un cop registrat, cada estudiant comptarà amb una clau per a ingressar al sistema. Allí hi ha la bibliografia i un vídeo setmanal. Els participants obtenen un “Certificat de Participació” avalat pel programa de Formació contínua de l'Escola de Teologia i Ministeri de l'Boston College, i per les altres institucions que patrocinen aquest curs.

El coordinador del curs és el doctor Félix Palazzi, professor del Boston College i membre del Grup Iberoamericà de Teologia. Ha estat director de Teologia Fonamental a la Universitat Católica Andrés Bello de Caracas i docent a la Pontifícia Universitat Salesiana de Roma. És doctor per la Pontifícia Universitat Gregoriana de Roma, dels jesuïtes. 

Apart del Boston College, que l’impulsa, el curs té l’aval de la Federació Internacional d’Universitats Catòliques, el Consell Episcopal Llatinoamericà CELAM, la Pontifícia Universitat Gregoriana, la Pontifícia Universitat Javeriana, el Centro de Investigación Social Avanzada, la Universitat Católica de Pernambuco, la Universitat Alberto Hurtado, la Universitat Iberoamericana i l’Observatori Blanquerna de Comunicació, Religió i Cultura.

La inscripció gratuïta es pot fer aquí.