Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Per saber-ne més

Arxius

Tots sumem: fent una aportació anual a partir de 30 euros ens ajudeu a continuar el projecte.

Una xarxa de persones i entitats que voleu assegurar la continuïtat de Catalunya Religió. Tots els donatius es destinen al manteniment de servei informatiu de Catalunya Religió. Els donatius es poden desgravar fiscalment. A més, tots donants a la Fundació Catalunya Religió tindreu accés al l'edició setmanal en format PDF i a l'edició mensual en paper. El rebreu en format PDF al vostre correu electrònic i en paper a casa i el podreu compartir amb els vostres amics i comunitats.

Escolliu el vostre import a partir de 30 euros i una vegada a l’any us farem arribar el rebut sense que us hagueu de preocupar més de la vostra aportació. Podeu fer-ho des d'aquí; només necessiteu tenir a mà el número del vostre compte corrent:

https://www.catalunyareligio.cat/elmeupaper

Per a col·laborar amb Catalunya Religió com entitat escriviu-nos a secretaria@catalunyareligio.cat o truqueu-nos al 674 050 748.

(Si ho preferiu, podeu fer només una aportació puntual o extraordinària amb la vostra targeta de crèdit: http://www.catalunyareligio.cat/aportacio-puntual o fer un ingrés o traspàs al compte de La Caixa ES38 2100 3200 9222 0132 0031Titular: Fundació Catalunya Religió)

Per apuntar-se com a donant de la Fundació Catalunya Religió amb una aportació periòdica anual aneu aquí: https://www.catalunyareligio.cat/elmeupaper