Vés al contingut
2 Catalunya Religió dt. 3/11/2020

(Caputxins) La celebració de beatificació dels màrtirs caputxins, Benet de Santa Coloma de Gramenet; Domènec de Sant Pere de Riudebitlles i Josep Oriol de Barcelona, prevista pel 14 de novembre a la Basílica de la Seu de Manresa queda ajornada. El bisbe de Vic, Romà Casanova, conjuntament amb els Frares Caputxins de Catalunya que han promogut la beatificació han decidit que en el context actual era més prudent posposar la celebració sense fixar una nova data de moment.

Com en totes les celebracions religioses que s’estan celebrant els darrers mesos s’havien previst aplicar les mesures de distanciament i higiene establertes. Però en el context sanitari actual s’ha considerat que era més prudent evitar actes que afavoreixen la mobilitat i la concentració de persones com reclamen les autoritats sanitàries.

La decisió també s’ha pres atenent a les limitacions de mobilitat durant el cap de setmana per prevenir el contagi de la Covid-19. Les restriccions actuals permeten el culte religiós reduint l’aforament al 30% de la capacitat del temple, però limiten l’assistència de fidels de fora de Manresa.

Temàtica
Territori
Institucions

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Imatge
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.