Vés al contingut
Josep-Eladi Baños
Data de l'esdeveniment
Nom del lloc
Seminari Vic
Adreça (carrer i número)
Ronda Camprodon, 2
Municipi
Vic
Nom de l'entitat organitzadora
Institut Superior de Ciències Religioses de Vic (ISCRVic
Diòcesi on es realitza l'esdeveniment
Temàtica

Vuit-cents anys d’universitats a Europa: el cas de Catalunya, amb Josep-Eladi Baños, a Vic

INAUGURACIÓ DEL CURS 2022-23 DE L’INSTITUT SUPERIOR DE CIÈNCIES RELIGOSES DE VIC

La vetllada s’iniciarà a les 18.30h amb una missa presidida pel bisbe de Vic, Romà Casanova i Casanova, a l’església del mateix Seminari, recentment reformada.

Tot seguit, a les 19.30h, tindrà lloc l’acte d’inauguració, que inclourà la lectura de la memòria d’activitats del curs anterior i la lliçó inaugural, a càrrec del rector de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya, Josep-Eladi Baños, amb el títol «Vuit-cents anys d’universitats a Europa: el cas de Catalunya».

L’ISCRVic ofereix assignatures, matèries i cursos oberts a totes aquelles persones interessades en el fet religiós en general, i en el cristianisme en particular, en diàleg amb les diferents disciplines filosòfiques, humanístiques, teològiques, antropològiques i pedagògiques relacionades, amb modalitat tant per a estudiants oients com ordinaris. Es poden cursar sigui al Seminari de Vic, seu de l’ISCRVic, sigui al Casal de l’Església de Manresa.

D’altra banda, també hi ha la possibilitat de cursar càpsules formatives humanístiques, obertes a tothom. S’hi pot inscriure qualsevol persona interessada, sense necessitat de matricular-se a tot el curs.

 

Més informació a www.iscrvic.org o bé de dilluns a dijous de 16 a 20h al Seminari Vic (Rda. Francesc Camprodon, 2) o al telèfon 93 886 15 55.