Vés al contingut
CPP
Data de l'esdeveniment
Nom del lloc
Llibreria Finestres
Adreça (carrer i número)
Carrer de la Diputació, 249
Municipi
Barcelona
Nom de l'entitat organitzadora
Fragmenta Editorial
Diòcesi on es realitza l'esdeveniment
Temàtica

Víctor Pérez i Flores presentarà ‘De la nuesa’, amb Pilar Codony i Anna Punsoda

El fil`òsof Víctor Pérez i Flores presentarà el seu nou llibre De la nuesa, amb l’escriptora i veterinària Pilar Codony i Anna Punsoda, directora de la sèrie Assaltar la Bíblia que publica Fragmenta. Serà el dijous dia 1 de juny a les 19h a la llibreria Finestres (C. Diputació, 249, Barcelona).

A banda del llibre, s’hi presentarà la sèrie Assaltar la Bíblia, que s’ha iniciat a finals de març del 2023 i que ja porta quatre títols publicats. Un d’ells, Dominaràs la terra, de Pilar Codony.

A dins de l’Evangeli de Marc hi apareixen tres cossos nus: una balladora sensual, un jove que fuig quan capturen Jesús i un endimoniat. Partint d’aquestes escenes, i posant-les en context, Víctor Pérez i Flores es pregunta a De la nuesa pel significat del cos nu.

La sèrie Assaltar la Bíblia ofereix llibres d’assaig sobre temes contemporanis per mitjà de la relectura de passatges bíblics cèlebres. Amb un estil fresc, amb una mirada humanista i transversal, amb el convenciment que els textos clàssics són grans eines per pensar els reptes del present.

Entrada lliure. Aforament limitat.

Metro: Línies 2, 3 i 4 (Passeig de Gràcia).