Vés al contingut
Data de l'esdeveniment
Nom del lloc
Sortida:
Adreça (carrer i número)
Barcelona
Municipi
Barcelona
Nom de l'entitat organitzadora
Fundació Edelvives
Diòcesi on es realitza l'esdeveniment

Viatge a Terra Santa per professors de religió

Trepitjant les pedres que Jesús va trepitjar es profunditza en la seva pedagogia. Ho creu la Fundación Edelvives que organitza un viatge a Terra Santa per a professors de religió i responsables de la pastoral educativa.

(Fundación Edelvives) La iniciativa ‘En Tierra Santa con Jesús Maestro’ serà del 4 a l'11 de juliol i per a participar-hi cal inscriure's abans del 4 de juny.

Es tracta d'una proposta per a persones que busquen “activitats formatives originals”, que són compromeses amb l'activitat docent i que “gaudeixen compartint amb altres educadors”. Segons explica Edelvives, el viatge busca descobrir nous llocs i visitar-los “des d'una nova perspectiva” així com promoure un espai per “connectar amb els altres i amb un mateix”. 

A més, el viatge està certificat per l'Institut Superior de Ciències Religioses de Barcelona (ISCREB). En aquest sentit, la Fundación Edelvives assegura que l'itinerari i l'acompanyament dels guies estan específicament dissenyats per “donar resposta a les inquietuds dels viatgers i dels seus alumnes”.

La peregrinació s'emmarca en el projecte '+H29', una proposta evangelitzadora i formativa de la Fundación Edelvives. Pretén que els docents cristians siguin "evangelitzadors del segle XXI". “'+H29 en camí' posa al professorat en marxa, seguint els passos de Jesús en el sentit literal de l'expressió”, diuen els organitzadors del viatge.