Dia:  Divendres, 11 fins diumenge, 13 de juny
Hora:  de 0:00
Hora:  a 23:45
Lloc:  Centre Budista Tara Barcelona. Barcelona
Organitza:  Centre Budista Tara Barcelona. Tradició de S.S. el Dalai Lama
Aquest esdeveniment requereix inscripció prèvia.
Centre Budista Tara Barcelona
Plaça Gal.la Placídia, 8-10 Pral. 2ª, 08006, Barcelona
Trobada

El valor de la Generositat. Meditació i pràctica budista

Trobada de cap de setmana sobre EL VALOR DE LA GENEROSITAT. MEDITACIÓ I PRÀCTICA. Impartit per la Vble. monja budista Anila Ridzing Chödrön

 

  • Aportació: Consultar a secretaria
  • Contacte / inscripcions: directament a secretaria de dilluns a divendres laborables de 18.00h a 19.00h o al mateix horari al telèfon 932 170 474. Fora de l'horari de secretaria al telèfon mòbil: 696 303 677
  • Organitza: Centre Budista Tara Barcelona. Tradició de S.S. El Dalai Lama. Fundador Vble. Lama Gueshe Lobsang Tsultrim. Direcció espiritual S.E. Zong Rimpoché. 

Foto: Vble. Lama Gueshe Lobsang Tsultrim amb el seu mestre S. E. Zong Rimpoche (Barcelona)

La generositat està associada a l’altruisme i a la solidaritat, és una qualitat a desenvolupar en la nostra ment, un fort desig de poder oferir a tots els éssers allò que puguin necessitar. Un cop desenvolupada aquesta qualitat podrem practicar-la, sense esforç, en les diverses situacions que se’ns presenten a la vida diària, per exemple, gràcies a la relació amb els altres, si aquests necessitessin ajuda, podríem oferir-los-hi, i aquest seria tan sols un aspecte: La Generositat d’oferir coses materials.

Un altre aspecte: La Generositat d’ajudar a altres éssers a alliberar-se de pors, patiments i perills.

Però l’aspecte més important és el de La Generositat d’oferir el Dharma, ja que aquest és el major benefici a curt i llarg termini per a tots els éssers. El coneixement i pràctica del Dharma ens permet erradicar completament el sofriment, obtenint una felicitat estable, definitiva i finalment l’estat de la budeitat.

Anila Ridzing Chödrön ha rebut durant 39 anys tot tipus d’ensenyaments de Dharma del nostre Vble. Mestre Gueshe Lobsang Tsultrim i també d’altres Lamas, realitzant a més nombrosos recessos. En l’actualitat dirigeix ​​el Centre Tara de Barcelona on se segueix la tradició i consells de S.S. el Dalai Lama, i de S.E. Zong Rimpoche.