Dia:  Dissabte, 13 de gener
Hora:  a les 0:00
Lloc:  Pompeia Grups. Barcelona
Organitza:  Caputxins de Catalunya
Pompeia Grups
Carrer Riera de Sant Miquel 1 bis, 08006, Barcelona

Per saber-ne més

Trobada

Trobada Fraterna "La comunió Eclesial"

Trobada per reflexionar, pregar, compartir i conviure entre les persones de les diferents Fraternitats Caputxines i tothom que vulgui participar.

L'Església està destinada a ser comunió dels diferents, on es pot conviure perquè hi ha Jesús enmig d'ells. I aquesta comunió, fraternitat, convivència està per sobre de les legítimes diferències en les formes de pensar i sentir. A l'Església a casa nostra hi ha molts grups, moviments, comunitats ben units i cohesionats, però ens manca relació i comunió entre els grups. És en aquest sentit que hem volgut que el tema d'enguany fos la comunió eclesial, tot convidant diversos grups i plataformes que treballen en aquesta línia.

A la Trobada, durant el matí fra Jacint Duran ens parlarà sobre "Jesús i l'Església", i posteriorment podrem escoltar els testimonis de persones (Anna Almuni, Marcel·lí Joan, Daniel Juan) que viuen i treballen per la comunió eclesial. Després de la presentació del llibre "Vida de sant Francesc d'Assís", de fra Mateu Sanclimens, celebrarem l'Eucaristia i el dinar i, a la tarda, podrem visionar el documental sobre els màrtirs caputxins del Caroní i gaudirem de la bona música amb l'Orquestra de Collsuspina.

Podeu veure el programa en l'arxiu adjunt.