Dia:  Dissabte, 19 d'octubre
Durant tot el dia
Lloc:  Montserrat
Organitza:  Cristians Sense Fronteres
Aquest esdeveniment requereix inscripció prèvia.
Monestir de Montserrat, 08619, Montserrat
Acció solidària

Tren Missioner - Dòmund 2019, a Montserrat

El Tren Missioner del Domund 2019, se celebrarà el dia 19 d’Octubre amb destinació al Monastir de Monterrat sota el lema: “BATEJATS I ENVIATS”. Aquesta activitat, promoguda per Cristians Sense Fronteres i amb de 30 anys d’història, tindrà lloc per primera vegada a Catalunya i compta amb la col·laboració i suport de la Conferència Episcopal Terraconense a través de les Delegacions de Missions de les Diòcesis catalanes.

Convoquem a nens, joves i adults de col·legis i famílies, parròquies, grups cristians, missioners, sacerdots i religiosos. El nostre objectiu és que tots els participants en aquesta activitat siguin conscients que pel fet d’estar batejats som missioners i a nosaltres ens correspon la nova acció missionera, així com també ens correspon la col·laboració d’animació del DOMUND, que s’entengui i que s’estengui, amb una posada en escena d’Església “en sortida”.

Us convidem a participar en aquesta nova edició del Tren Missioner perquè l’animació missionera del DOMUND sigui una realitat. Que entenguem que la missió avui és més necessària que mai, tant en els llocs de més enllà de les nostres fronteres, com en el nostre entorn, família, escola, treball,… donem-li vida a la missió!!

Si mai has participat, has de saber que és una JORNADA DE TROBADA, oració, reflexió i celebració entorn a la Jornada Mundial del Domund. Una experiència de disponibilitat i de sortir de nosaltres mateixos, deixant les nostres comoditats i sortint, amb tren: allà on l’Esperit ens enviï.

A través d’aquesta página web us anirem donant més detalls i anirem actualitzant tota la informació així com els materials per a la seva preparació.

Esperem comptar amb el vostre impuls cap l’Animació Missionera !