Vés al contingut
Ricardo Mejía
Data de l'esdeveniment
Nom del lloc
▶️ Ateneu Universitari Sant Pacià - Aula Magna
Adreça (carrer i número)
Carrer de la Diputació, 231
Municipi
Barcelona
Nom de l'entitat organitzadora
Ateneu Universitari Sant Pacià
Diòcesi on es realitza l'esdeveniment
Temàtica

La teologia, la filosofia i la intel·ligència artificial, amb Ricardo Mejía

El curs 2022/23 s'inaugurarà oficialment a l'Ateneu Universitari Sant Pacià el dia 4 d'octubre. Com cada any, un professor d'una de les facultats que formen part de la Sant Pacià duu a terme la lliçó inaugural.

El proper dimarts 4 d'octubre se celebrarà la inauguració oficial del curs 2022/2023. Adjuntem l'horari del dia:

A les 10 hCelebració de l'Eucaristia, presidida pel Cardenal Joan-Josep Omella, a la Capella del Seminari Conciliar de Barcelona

A les 11:15 hActe acadèmic a l'Aula Magna

  • Obertura de l'acte
  • Memòria del curs 2021-2022 en format audiovisual
  • Lliçó inaugural: "Límits i abastaments de la intel·ligència artificial en el diàleg filosòfic i teològic contemporani" a càrrec del Dr. Ricardo Mejía Fernández, professor de la Facultat de Filosofia de Catalunya (AUSP)
  • Parlament del Dr. Armand Puig i Tàrrech, rector de l'AUSP
  • Cloenda de l'acte a càrrec del Cardenal Joan-Josep Omella

Tots els actes estan oberts a tothom i l'acte acadèmic es retransmetrà en directe pel canal de Youtube de l'Ateneu Universitari Sant Pacià.

Consulta el cartell

Enguany és el torn de la Facultat de Filosofia de Catalunya i el professor que s'ha triat és el Dr. Ricardo Mejía, que presentarà "Les relacions entre la teologia i la filosofia i la intel·ligència artificial".

El Dr. Mejía és professor a la facultat d'assignatures com "Teoria del coneixement", "Lògica I" o "La percepció a la filosofia: Simondon i Merleau-Pontu".

A més, el Dr. Mejía forma part del grup de recerca interdisciplinar "Theosciences" i va ser nomenat l'any 2021 acadèmic de la Societat Internacional per a la Ciència i la Religió de la Universitat de Cambridge.