Dia:  Dijous, 17 de desembre
Hora:  de 19:30 a 21:00
Lloc:  ▶️. Girona
Organitza:  Càritas Girona
Telèfon:  972 20 49 80 / 683 14 32 39
Aquest esdeveniment requereix inscripció prèvia.
▶️
Girona, Girona
Acció solidària

Sopar Solidari "Aturem el rebrot de la pobresa"

Càritas Diocesana de Girona ha adaptat el sopar solidari a les circumstàncies de la crisi sanitària i presenta una edició virtual de l’acte amb la participació del xef Joan Roca, la reconeguda periodista Elisenda Camps com a conductora, la intervenció de diverses personalitats destacades compromeses

L’edició virtual del sopar solidari porta per títol Aturem el rebrot de la pobresa i se celebrarà el proper 17 de desembre, de 19.30 h a 21 h, en un format innovador, totalment en línia, que espera poder reunir un gran nombre de socis, donants, Entitats amb Cor i persones compromeses, amb l’objectiu de recaptar fons per lluitar contra les conseqüències de la pandèmia per a les persones més vulnerables.

L’assistència virtual a l’acte té un cost de 40 euros i inclou un obsequi regal i la invitació per connectar-s’hi a través d’un enllaç. Càritas preveu també una modalitat de pagament COBERT 0 per a les persones que no puguin assistir-hi però que vulguin contribuir a recaptar fons per als projectes de l’entitat, a més d’opcions diverses per a empreses i entitats. La vetllada comptarà amb la intervenció del xef Joan Roca, que mostrarà algun dels seus secrets a la cuina, la participació de personalitats destacades com els esportistes Marc Gasol o Àlex Granell, entre d’altres, i un repàs de la resposta de Càritas durant la crisi sanitària.

Més informació i reserves

– al correu soparsolidari@caritasgirona.cat

– o trucant al 972 20 49 80 / 683 14 32 39

Si vols reservar directament, pots fer un ingrés indicant NOM/S i la paraula SOPAR al número de compte de CaixaBank ES59-2100-0002-5602-0174-2315. Una vegada fet l'ingrés, cal enviar un correu a soparsolidari@caritasgirona.cat i rebreu el link per connectar-vos a la vetllada virtual i la informació per obtenir l'obsequi.