Dia:  Divendres, 29 de març
Hora:  a les 18:30
Lloc:  Cristianisme i Justícia. Barcelona
Organitza:  Acció Catòlica Obrera
Cristianisme i Justícia
Carrer Roger de Llúria 13, 08010, Barcelona
Jornada

Sèries de televisió, una mirada cristiana

El món audiovisual a la carta que ens proporcionen les plataformes de televisió per cable està canviant la nostra manera de consumir televisió i d’entendre la realitat a través de les sèries de ficció.

En aquesta IV Jornada de comunicació de l’ACO que convoquem conjuntament amb Cristianisme i Justícia volem reflexionar a l’entorn del fenomen de les sèries de televisió amb una mirada cristiana. Hem convidat tres persones que provenen del món de la universitat i que s’hi han acostat des de diferents vessants:

· Sonia Herrera, responsable de comunicació de Cristianisme i Justícia, doctora en Comunicació Audiovisual i Publicitat. Està especialitzada en educomunicació, periodisme de pau, cinema/sèries de televisió i estudis feministes.

· Maria-Jose Masanet Jordà, professora i investigadora a la Universitat Pompeu Fabra, és doctora en Comunicació Social i llicenciada en Comunicació Audiovisual. Ha treballat principalment les sèries per adolescents i joves.

· Oriol Quintana, és professor adjunt a la Càtedra d’Ètica i Pensament Cristià a l’IQS, Universitat Ramon Llull. Compta amb una llarga experiència en el món de l’ensenyament i és autor de diversos llibres sobre filosofia.

Programa

  • 18.15 h Acollida
  • 18.30 h Benvinguda i introducció al tema
  • 18.40 h Taula rodona
  • 19.40 h Debat i preguntes
  • 20.00 h Algunes conclusions
  • 20.15 h Cloenda jornada

Més info: http://acocat.org/sites/default/files/jornada_comunicacio_2019.pdf