Dia:  Divendres, 7 de maig
Hora:  a les 19:00
Lloc:  ▶️. Girona
Organitza:  Casa de Cultura de Girona
Telèfon:  972 20 20 13 WhatsApp 691 217 259
Aquest esdeveniment requereix inscripció prèvia.
▶️
Girona, Girona
Conferència

El sentit numinós en l'experiència creativa, amb Mapi Rivera

«Incerta via» és una instal·lació que sorgeix d’aquest treball conjunt i que ofereix una percepció del periple de l’ésser humà al llarg del temps. De la certesa de l’incert. De la ignorància primigènia que s’obre a la possibilitat de sorprendre’s davant la bellesa i entrellucar el misteri de l’inaprehensible. 

Paral·lelament a l’exposició s’ha programat una àgora sobre art i espiritualitat contemporànies amb l’objectiu de compartir experiències i reflexions sobre aquests dos conceptes que, segons el cercle de creació, desvetllen confluències molt substancials, sovint inherents i poques vegades posades damunt la taula, sense apriorismes ni prejudicis històrics. 

Avui la conversa és a càrrec de Mapi Rivera (Osca, 1976), és una artista contemporànea i poeta d'inspiració mística. Llicenciada en Bellas Arts, practica un art corporal prenent com av referències del misticisme i utilitzant la bellesa del cos femení per remarcar el vincle que existeix entre els humans i la naturalesa.

Es tracta d’un cicle de converses enregistrades dins l’espai expositiu, encaminades a compartir els interrogants dels creadors amb diferents sensibilitats amatents en aquest àmbit. Amb això esperen que la paraula viva serveixi de contrapunt a la proposta plàstica, en l’intent d’expressar i compartir el que els mou en aquest procés de recerca d’allò espiritual en l’art. 

L'activitat es podrà seguir en línia en el aquest enllaç