Dia:  Dijous, 28 d'octubre
Hora:  a les 12:00
Lloc:  Lleida
Plaça de la Paeria, 25007 , Lleida
Trobada

Sense sortida?. Un sistema de protecció social que no protegeix. Concentració a Lleida

Arrels Sant Ignasi, Càritas Diocesana de Lleida, Fundació Jericó, Les Llars del Seminari i Sant Joan de Déu terres de Lleida, s’uneixen enguany en la campanya de les persones en situació de sense llar per reivindicar un sistema de protecció pels més vulnerables.

Aquest any sota el lema “Sense sortida?. Un sistema de protecció social que no protegeix.” Es posa de manifest el laberint d’obstacles en que es troben moltes persones que viuen les traves burocràtiques, les esquerdes digitals i la indiferència i manca de sensibilitat per part encara d’una part de la ciutadania. 

Aquest proper dijous dia 28 d’octubre realitzarem a la plaça la Paeria de Lleida diversos actes de sensibilització entorn a les persones en situació de sense llar:

  • De 9.30 h a 12 h es realitzarà el programa de Ràdio Lleida UA1, “Un dia més”, al voltant del Sensellarisme, i amb la intervenció de representants de les diferents entitats, polítics i testimonis de situacions sense llar. 
  • A partir de les 10 h trobareu una activitat de reflexió entre Sant Francesc i Paeria i una taula informativa.
  • A les 12.00 h, es durà a terme l’acte central amb una performance a la Plaça Paeria, incloent-hi la lectura del Manifest de la campanya. 
  • A les 12:15h, en acabar la lectura del Manifest, farem una atenció als mitjans de comunicació a la mateixa Plaça Paeria.