Dia:  Dijous, 10 de desembre
Hora:  a les 19:30
Lloc:  Institut de Ciències Religioses de Lleida (IREL). Lleida
Organitza:  Institut de Ciències Religioses de Lleida (IREL)
Telèfon:  973 28 15 38
Institut de Ciències Religioses de Lleida (IREL)
Carrer Canonge Brugulat, 22 , 25003, Lleida
Conferència

La saviesa interior, amb Natàlia Méndez, a Lleida

La conferència "La saviesa interior", a càrrec de Natàlia Méndez, es gravarà i s'oferirà per plataforma virtual el dia i hora programats. Us comunicarem l'enllaç per connectar-vos tan aviat com el tinguem

L'Institut de Recerca i Estudis Religiosos de Lleida (IREL) ja té preparat el cicle de conferències del curs 2020/2021 que reflexionarà sobre 'La interioritat'.

La lliçó inaugural anirà a càrrec de Joan Viñas amb el títol 'La interioritat sana' i tindrà lloc el 15 d'octubre a la Universitat de Lleida.

El 12 de novembre Angelina Prenafeta impartirà la conferència 'Interioritat i comunicació' a la sala d'actes de l'IREL. També a l'IREL, Natàlia Méndez reflexionarà sobre 'La saviesa interior el 10 de desembre. I el 14 de gener, David Jou impartirà la conferència 'Ciència i interioritat', també al IREL.

Ja l'11 de febrer Conxita Gómez reflexionarà sobre 'Monestir i interioritat' en una conferència l'Institut d'Estudis Ilerdencs (IEI). L'11 de març Ferran Sáez impartirà la ponència 'La intimitat ens va fer moderns' també al IEI.

El cicle acabarà el 8 d'abril amb la conferència 'La interioritat, lloc de trobada amb Déu', a càrrec de Núria Caum, al IEI.