Vés al contingut
Dojo Zen Barcelona Kannon
Data de l'esdeveniment
Nom del lloc
Mas Curtius
Adreça (carrer i número)
Curtius
Municipi
Lluçà
Nom de l'entitat organitzadora
Dojo Zen Barcelona Kannon
Diòcesi on es realitza l'esdeveniment

Rohatsu Zen a Lluçà

Del 8 a l’11 desembre de 2022

L’ENSENYAMENT: L’ensenyament serà donat per Lluís Nansen Salas, mestre zen de Zen Kannon.

COM ARRIBAR A MAS CURTIUS: Pujant des de Barcelona es pot anar per Manresa o per Vic.

  • >DES DE MANRESA: Seguim la C-16 fins a la sortida Gironella-Prats de Lluçanès, on agafem la carretera que va a Prats de Lluçanès. Uns 2 km abans d’arribar a Prats, cal trencar cap a Lluçà. Un cop hem passat el poble de Lluçà, a uns 2 km, trobem, a mà esquerra, el desviament de Curtius (km. 11 de la ctra.) A partir d’aquí, el camí de terra està senyalitzat.
  • >DES DE VIC: Seguim la C-17 fins a Vic, i allà agafem l’eix transversal direcció Lleida. Agafem la primera sortida que trobem (Olost/Prats de Lluçanès/St. Bartomeu del Grau) i anem per la nova carretera fins a Olost i d’allà direcció Sta. Creu de Jotglars, on trencarem a la dreta cap a Sta. Eulàlia de Puig-Oriol. Un cop passat aquest poble i anant direcció Lluçà trobem, a mà dreta, el desviament de Curtius (km. 11 de la ctra.) . A partir d’aquí el camí de terra està senyalitzat.
  • >DES DE GIRONA I LLEIDA: per l’eix transversal, per la sortida Olost, Prats de Lluçanès i St. Bartomeu del Grau.

PREUS: 150 € (socis actius: 120 €)

A SABER: l’arribada és dijous 8 de desembre a partir de les 10:00 del matí per al samu general. El primer zazen és a les 16:30. La sortida és diumenge 11 de desembre després de dinar i del samu de recollida. Al final del retir hi haurà ordenacions de monjo i bodhisattva.

CAL PORTAR: bol per als àpats, 2 tovallons grans per embolicar el bol i un de petit blanc per eixugar-lo, sac de dormir o llençols, coixinera, zafu (coixí de meditació), es recomana portar zabutó, i kimono, o roba fosca i còmoda.

PER A LES INSCRIPCIONS, contactar un mes abans amb Dojo Zen Barcelona Kannon.
Gran Via de les Corts Catalanes, 665, Barcelona 08010. Tel. 649 649 759
www.zenkannon.org / info@zenkannon.org