Dia:  Dissabte, 13 fins dimecres, 17 de juny
Hora:  de 10:00
Hora:  a 19:00
Lloc:  Hotel Sunway. Sitges
Organitza:  Songtsen España
Preu:  175.00€
Aquest esdeveniment requereix inscripció prèvia.
Hotel Sunway
Passeig Marítim 92-94, 08870, Sitges
Exercicis espirituals/ Recés

ANUL·LAT · Retir de Shamatha a Sitges

Impartit per Jigme Khyentse Rimpotxé i Tulku Péma Wangyal Rimpotxé

La paraula sànscrita Shamatha significa pau mental. Mitjançant la pràctica de la meditació Shamatha el que tractem d’aconseguir és que la nostra ment entri en un estat pacífic i es mantingui en el temps.

«Gràcies a Shamatha la ment es torna més honesta amb ella mateixa i amb els altres, més realista; adquireix més sentit de la disciplina i deixa més espai als altres ». Jigme Khyentse Rimpotxé.

«Es podria dir que la meditació és l’art de la simplicitat: simplement seure, simplement respirar i simplement ser». Dilgo Khyentse Rimpotxé.

HORARI
Dissabte, de 10:00 a 13:00 i de 15:30 a 19:00
De diumenge a dimecres, de 9:30 a 13:00 i de 15:30 a 19:00

LLOC
Hotel Sunway, Passeig Marítim 92-94, Sitges, Barcelona.
Telèfon 938 113 410

LA SALA
A la sala hi ha cadires i espai per seure a terra (cal portar-se el coixí i estoreta o manta).

TRADUCCIÓ
El retir s’imparteix en anglès, i es disposarà d’un sistema de traducció simultània a l’espanyol.

PREU
Retir complet, 5 dies: 175 €
Retir parcial, 2 dies: 70 € / Reserva 40 €

INSCRIPCIÓ
Per inscriure-s’hi cal omplir aquest formulari. El cost de la reserva és de 40 €, i es podrà pagar mitjançant transferència bancària o PayPal. La resta de l’import serà abonat en efectiu en el moment de la recepció.
No és possible incorporar-se al retir un cop començat.
Aquests preus només inclouen el cost del retir. No estan inclosos allotjament i menjars. Es poden veure possibilitats d’allotjament en aquesta pàgina.

 

Jigme Khyentse Rimpotxé és el tercer fill de Kangyur Rimpoché i Jampa Chokyi (Amala). Rimpotxé va passar la seva infància a Darjeeling sota la cura del seu pare Kyabje Kangyur Rimpotxé.

Després de la mort del seu pare, Rimpotxé va estar sota la cura de Kyabje Dilgo Khyentse Rimpotxé, de qui va rebre molts ensenyaments valuoses.

També va tenir la sort de rebre ensenyaments i seguir a molts altres grans mestres com Kyabje Dudjom Rimpoché, Kyabje Trulshik Rimpotxé, Kyabje Tenga Rimpotxé i actualment estudia amb S.S. Sakya Trichen Rimpotxé quan té la sort de fer-ho.

 

Tulku Pema Wangyal Rimpotxé va néixer a Rong Drakmar, al Tibet central, i el 1958 Rimpotxé i la seva família es van exiliar per establir-se a Darjeeling, Índia.

El 1975, Rimpotxé es va mudar a Dordogne, França. Tulku Pema Wangyal Rimpotxé va realitzar extensos estudis sota la direcció de Kyabje Kangyur Rimpotxé, Kyabje Dilgo Khyentse Rimpotxé, Kyabje Dudjom Rimpotxé i altres grans mestres del budisme tibetà. Actualment es dedica a donar suport al programa de recessos de tres anys i recessos budistes oberts.

Rimpotxé està incansablement compromès a eliminar el sofriment i preservar la vida dels animals i especialment la del nostre planeta.