Dia:  Dissabte, 24
fins diumenge, 25 de febrer
Lloc:  Hostatgeria. Marganell
Organitza:  Monestir de Montserrat
Intervindran a l'acte:  Sergi d'Assís
Aquest esdeveniment requereix inscripció prèvia.
Hostatgeria
Monestir de Montserrat, 08199, Marganell
Exercicis espirituals/ Recés

Recés de Quaresma a Montserrat

Montserrat proposa un cap de setmana per preparar-se per viure el temps quaresmal. Dissabte 24 i diumenge 25 de febrer, el P. Sergi d’Assís Gelpí dirigeix un recés de Quaresma obert a tothom a l’hostatgeria del Monestir.

Aquest recés, que porta per títol 4 models de persona i que té places limitades, s’emmarca dins les activitats organitzades des de l’hostatgeria monàstica (hostatgeria@abadiamontserrat.net / 93 877 77 65)

Montserrat, febrer de 2018. El cap de setmana del 24 i 25 de febrer, l’Hostatgeria de Montserrat ofereix un recés, obert a tothom, per tal de preparar-se per viure la Quaresma. Amb el títol 4 models de persona, el P. Sergi d’Assís Gelpí, hostatger del Monestir i director del recés, proposa elaborar i integrar les vivències personals quotidianes i els reptes de la nostra societat a la llum de l’Evangeli.

El recés començarà al migdia del dissabte 24 de febrer, amb les presentacions i les dinàmiques que ajudaran a entrar en les actituds pròpies d’aquest cap de setmana, i acabarà l’endemà, diumenge, havent dinat.

Aquest recés tindrà lloc a l’hostatgeria del Monestir de Montserrat i s’emmarca dins d’una sèrie d’activitats que oferirà durant el 2018, com ara recessos per a joves (de 20 a 35 anys), exercicis espirituals per a religiosos i religioses... A la tardor està prevista l’activitat Descobreix la vida monàstica, un cap de setmana destinat a persones agnòstiques.

Els interessats a participar en el recés 4 models de persona, dels dies 24 i 25 de febrer, i dirigit pel P. Sergi d’Assís Gelpí, poden enviar un correu-e a hostatgeria@abadiamontserrat.net o bé trucar al 93 877 77 65 i demanar pel P. hostatger. Les places són limitades.