×

Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.
Dia:  Dilluns, 14 de gener
Hora:  a les 20:00
Lloc:  Parròquia de Sant Ildefons . Barcelona
Parròquia de Sant Ildefons
Carrer dels Madrazo, 92, 08021 , Barcelona
Conferència

Raimon Panikkar, a cent anys del seu naixement, amb Antoni Bassas

Trobada mensual de la comunitat corresponent al mes de gener.

Raimon Panikkar (Barcelona, 2 de novembre de 1918 - Tavertet, 26 d'agost de 2010) és un dels gran pensadors del nostre temps. Se l'ha considerat com el Ramon Llull del nostres dies. Va cultivar especialment la cultura índia, la filosofia de les religions. El seu pensament és deutor de la saviesa oriental i de la tradició occidental. Aquest mes de novembre es commemorà el centenari del seu naixement, al carrer Rector Ubach de la nostra ciutat.

El ponent serà el Sr Antoni Bassas, periodista, ben conegut per tots per les seves col·laboracions al diari ARA i a altres mitjans de comunicació. Antoni Bassas va dirigir durant molts anys el programa de ràdio "El matins de Catalunya Ràdio" en el que cada setmana , durant deu anys , mantenia una incisiva i amena conversa amb Raimon Panikkar. Fruit d'aquestes converses ha publicat un llibre: 'El matí amb Raimon Panikkar'.

La nostra trobada serà una ocasió per conèixer la persona i el pensament d'aquest català universal. Molts varem fruir amb les seves paraules, plenes de saviesa, en el recordat programa d'Antoni Bassas.
______________________________________________________