Dia:  Dimecres, 26 de febrer
Hora:  a les 18:00
Lloc:  Església Evangèlica La Bisbal. Barcelona
Organitza:  Centre Cívic Matas i Ramis
Telèfon:  934 07 23 56
Aquest esdeveniment requereix inscripció prèvia.
Església Evangèlica La Bisbal
Carrer de Mascaró, 54B, 08032 , Barcelona

Per saber-ne més

Visita guiada

El protestantisme, a Horta-Guinardó

Una de les tres branques principals del cristianisme la trobem en el protestantisme. L’Església Evangèlica és una de les comunitats protestants més antigues de Catalunya.

Les comunitats evangèliques, més presents del que ens pensem, tenen trets diferencials envers les esglésies catòliques. Aquesta particularitat ens convida a reflexionar que no hi ha una única forma de viure la fe cristiana. Si vols conèixer els elements en comú entre uns i altres, vine a visitar l’Església Evangèlica La Bisbal on tindrem un diàleg obert amb els fidels. Ens trobarem a l’Església Evangèlica

Cicle Diversitats de culte a Horta-Guinardó

La diversitat religiosa i espiritual d’una ciutat es manifesta de maneres ben diverses. La millor manera de conèixer-la és acostar-se als espais de culte, entrar-hi, visitar-los, preguntar i tenir la oportunitat de parlar amb les persones que hi freqüenten i s’hi reuneixen. Durant el primer trimestre de 2020 els Centres Cívics d’Horta Guinardó i el Servei de Convivència i Interculturalitat del Districte us proposem un cicle de visites pels diferents centres de culte que hi ha al territori. Anima’t a conèixer la diversitat de creences que conviuen als barris de la ciutat.