Vés al contingut
Data de l'esdeveniment
Nom del lloc
Església de Sant Joan Baptista
Adreça (carrer i número)
Plaça Major, 13
Municipi
El Palau d'Anglesola
Nom de l'entitat organitzadora
Catalonia Sacra
Diòcesi on es realitza l'esdeveniment
Temàtica

Professionals del patrimoni: l'arquitecte, al Palau d'Anglesola

En el marc de les Jornades Europees de Patrimoni 2021, Catalonia Sacra organitza una visita a l'església de Sant Joan Baptista de El Palau d'Anglesola guiada per l'arquitecte Carles Freixes, responsable del Departament de Béns Immobles del Bisbat de Solsona.

La custòdia activa del patrimoni cultural és una responsabilitat que honora i preocupa alhora. La seva gestió és complexa, i demana poder comptar amb professionals de diversos camps que compaginin la seva especialitat específica amb una mirada global als valors del patrimoni. A cavall entre la tècnica i la història, entre el bé cultural i el seu ús públic, els professionals del patrimoni són la garantia de la pervivència del nostre llegat cultural.

Durada 1 h (aprox.)

Guia Carles Freixes

Preu Activitat gratuïta inclosa a les Jornades Europees de Patrimoni 2021

Observacions Places limitades. Activitat amb reserva prèvia

 

 

Imatge eliminada.

 

 

Més informació reserves@cataloniasacra.cat

 

 

Normes Covid-19
És obligatori l’ús de mascareta, mantenir la distància de seguretat de 2 metres i no tocar els objectes ni seure als bancs.
Trobareu sabó hidroalcohòlic a diferents punts per poder-vos rentar les mans.
La realització de l'activitat queda supeditada a l'evolució de la situació sanitària. Qualsevol modificació serà avisada prèviament als inscrits/tes per mitjà de correu electrònic.