Vés al contingut
Martí Codolar
Data de l'esdeveniment
Nom del lloc
Residència Salesiana Martí Codolar
Adreça (carrer i número)
Carrer Vidal i Barraquer, 15
Municipi
Barcelona
Nom de l'entitat organitzadora
Acció Catòlica Obrera (ACO)
Diòcesi on es realitza l'esdeveniment
Temàtica

Preservar l’Estat de Dret: el paper de les organitzacions de treballadors

VOLS PARTICIPAR AL SEMINARI DEL MOVIMENT EUROPEU A BARCELONA?

Anualment, el Moviment de treballadors cristians d’Europa (MTCE) organitza un Seminari de formació i se celebra la assemblea anual. Cada any l’acull un moviment d’Europa, i aquest any, com ja s’ha anat comentant al llarg d’aquest curs passat, ACO acollim aquest esdeveniment a Barcelona durant aquest mes de setembre: del dijous 21 a les 16 h, fins el dissabte 23 al migdia a la Residència Salesiana Martí Codolar (c/ Vidal i Barraquer, 15 Barcelona). 

El tema del Seminari és: “Preservar l’Estat de Dret i una democràcia que funcioni com a requisit per a la prosperitat social: el paper de les organitzacions de treballadors”.

La dinàmica serà de tres ponències (Veure, Jutjar i Actuar) amb els respectius treballs de grup. A l’enllaç podeu consultar el programa.

La participació a aquest seminaris és de dos responsables de cada moviment europeu, però el moviment local, en aquest cas ACO, poden acceptar com a oients un nombre limitat de persones (hi haurà servei de traducció al castellà). També es pot participar a l’Eucaristia que serà el dissabte a les 19 h, també amb l’aforament limitat.

Per aquest motiu si esteu interessats en participar del Seminari (en algun moment o a la totalitat) així com a l’Eucaristia, ens ho heu de sol·licitar a través d’aquest formulari. En cas de fer-hi algun àpat (dinar i/o sopar), també ens ho heu de comunicar, i és a càrrec vostre (11 euros  aproximadament). La inscripció es farà per ordre d’arribada, fins el nombre que puguem acceptar. Data màxima d’inscripció: 12 de setembre.