Dia:  Dimecres, 29 de maig
Hora:  a les 19:00
Lloc:  Auditori Josep Irla. Girona
Organitza:  Editorial Baula
Auditori Josep Irla
Plaça Pompeu Fabra, 1, 17002, Girona
Presentació de llibre

Presentació de 'Trencar el silenci: deu rostres, deu veus' a Girona

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE 'TRENCAR EL SILENCI. DEU ROSTRES, DEU VEUS', D’IMMA AMADEO I JORDI MARTÍNEZ

El dia 9 d’abril presentarem a Girona el llibre “Trencar el silenci: deu rostres, deu veus”. Un llibre que ens mostra una visió global, des de diferents mirades, de tota la tasca desenvolupada per l’Institut Marista en matèria de prevenció d’abusos sexuals.

“Trencar el silenci: deu rostres, deu veus” són els rostres i les veus de deu testimonis que, des de diversos àmbits i des de la seva experiència íntima i personal, expliquen la tasca que desenvolupen per la prevenció i la protecció de l'abús sexual a les obres educatives maristes. Formació, acompanyament, sensibilització, empoderament, entrebancs, interrogants... Respostes sinceres a un dels problemes més greus als quals hem de fer front.

 

Editorial Baula - Presentació del llibre Trencar el silenci. Deu rostres, deu veus d'Imma Amadeo i Jordi Martínez.

L'acte anirà a càrrec de G. Gabriel Villa-Real, Vicari provincial dels Maristes, Pepa González, educadora social i Imma Amadeo i Jordi Martínez, autors de l'obra.

TRENCAR EL SILENCI. DEU ROSTRES, DEU VEUS

Són els rostres i les veus de deu testimonis que, des de diversos àmbits i des de la seva experiència íntima i personal, expliquen la tasca que desenvolupen per la prevenció i la protecció de l'abús sexual a les obres educatives maristes. Formació, acompanyament, sensibilització, empoderament, entrebancs, interrogants... Són deu testimonis (entre els quals hi ha germans maristes –amb càrrecs de responsabilitat-, responsables d’equips de protecció a la infància europeus, educadors d’escoles, d’obres socials, orientadores…) que treballen en el seu dia a dia combatent l’abús sexual des de les seves realitats.

Cada capítol està format per dues parts: una part més personal, on cadascuna de les persones explica el seu context, ens parla d’ella mateixa, de la seva feina… i una segona part més vivencial, on ens relaten què s’està fent en cadascuna de les obres educatives amb les quals ells tenen vinculació per treballar per la prevenció i la protecció dels infants i jove