Dia:  Dissabte, 20 de maig
Hora:  de 10:30 a 11:30
Lloc:  Església de Sant Pau del Camp. Barcelona
Organitza:  Secretariat Diocesà pels Marginats de l'Arquebisbat de Barcelona
Intervindran a l'acte:  Daniel Jover, Pilar Malla, Oriol Xirinach
Església de Sant Pau del Camp
Sant Pau 101, 08001, Barcelona

Per saber-ne més

Arxius

Presentació de llibre

Presentació de la reedició de "I tan pobres com som..", d'Oriol Xirinachs

En L’acte hi intervindrà Eduard Sala, responsable d'acció social de Càritas Diocesana de Barcelona, que ens parlarà de les pobreses avui, i desprès es farà una presentació del llibre a on intervindran Daniel Jover, Pilar Malla, i Oriol Xirinachs.

L’Editorial Claret amb la col·laboració de la Delegació de Pastoral social ha reeditat el llibre de l’Oriol Xirinachs “I tan pobres com som”. És una reedició que molts havien demanat, ja que la primera edició de fa casi quinze anys ( el novembre del 2002), estava exhaurida.  En “I tan pobres com som” L’Oriol Xirinachs ofereix unes reflexions sobre els qui qualifiquem de pobres, i ens fa descobrir la petjada de Déu. Mirades sobre al realitat que algú les ha qualificades com paràboles dels nostres dies.

Des del Secretariat Diocesà pels Marginats, creiem que la reedició d’aquest llibre és una bona oportunitat per fer una reflexió sobre la pobresa en els nostres dies, per tal motiu us convoquem a una trobada el dissabte dia 20 de maig a 2/4 11 del matí a la Seu de la Delegació , carrer Sant Pau 101. ( Església de Sant Pau del Camp). És un acte obert a tothom, convideu a participar-hi a totes les persones que hi pugin estar interessades.

En aquest mateix acte podreu adquirir el llibre.

Per saber-ne més: Oriol Xirinachs, canviar la mirada amb els marginats