Dia:  Dijous, 3 de desembre
Hora:  a les 18:00
Lloc:  Institut de Ciències Religioses de Lleida (IREL). Lleida
Organitza:  Pagès Editors
Institut de Ciències Religioses de Lleida (IREL)
Carrer Canonge Brugulat, 22 , 25003, Lleida
Presentació de llibre

Presentació del llibre 'Anacoreta a la ciutat', de Ramon Prat, a Lleida

Ramon Prat i Pons presenta el seu darrer llibre 'Anacoreta a la ciutat. La certesa intuïtiva', publicat per Pagès Editors. Aquesta obra és el seu testament espiritual interior, fruit d'una llarga estada al desert no de sorra, sinó de les tensions i esperances del món contemporani a la recerca del sentit. En aquest testament espiritual l'autor desitja compartir amb els lectors i les lectores aquest sentit que anomena certesa intuïtiva, perquè tots els éssers humans vivim el nostre propi desert.

El llibre és el complement del llibre Record de Déu. Pelegrinatge a la recerca de l'infinit que va ser fruit de la seva recerca de Déu al llarg de tota la vida en diàleg amb l'ateisme i l'agnosticisme i la trobada del cristianisme amb les grans religions de la terra.

La presentació a Barcelona serà el dimecres 2 de desembre, a les dotze del migdia, a l'Aula Magna de la Facultat de Teologia de Catalunya, amb el suport de la Fundació Joan Maragall. La presentació a Lleida serà el dijous 3 de desembre a les sis de la tarda, patrocinada per l'IREL, a la sala d'acte de l'IREL, amb el suport de l'IEI i la UdL.