Vés al contingut
SG
Data de l'esdeveniment
Nom del lloc
Església de Nostra Senyora dels Àngels
Adreça (carrer i número)
Carrer dels Forns / Carrer de la Colomina
Municipi
Llívia
Diòcesi on es realitza l'esdeveniment
Temàtica

Presentació de l'enregistrament dels Goigs de Sant Guillem, a Llívia

La presentació de l'enregistrament dels Goigs de Sant Guillem es fa després del treball de recerca i endreça que ha fet en Jaume Bragulat, veí de Llívia, vinculat, durant molts anys al Palau de la Música Catalana.

Als assistents se'ls lliurarà un USB amb el llibret explicatiu de la llegenda de Sant Guillem, la partitura i el text dels Goigs i l'arxiu de l'enregistrament en MP3.

A la tarda, a les 18 hores, hi haurà un concert a Llívia amb el Cor Vandonzella, sota la direcció de Jordi Casas i Bayer, on també s'interpretarà part dels goigs.

Horari

  • 11.45 hores Presentació de l’enregistrament dels Goigs de Sant Guillem, a càrrec de Jaume Bragulat i el Cor Valldonzella, sota la direcció de Jordi Casas. Església de Nostra Senyora dels Àngels.
  • 12.15 hores Missa.
  • 13.00 hores Processó. Trajecte de l’església fins a la ermita de Sant Guillem. Tot seguit, sardanes, al Parc de Sant Guillem.
  • 18.00 hores Concert “Con dolce accento” a càrrec del Cor Valldonzella, sota la direcció de Jordi Casas. Església de Nostra Senyora dels Àngels.